Press "Enter" to skip to content

Пересувні кухні: що це таке та навіщо вони потрібні

Готувати їжу в будь-який умовах, навіть у польових, дозволяє тільки мобільна кухня. Тобто вона створюється з окремих секцій, щоб можна було зробити добірку потрібних. Чим тоді вона відрізняється від корпусної кухні? Пристосованістю до спартанських умов. Пересувні кухні в https://dsto.com.ua/ – яскравий приклад меблів, які дозволяють готувати повноцінні страви хоч на передовій військових дій, хоч біля поселення біженців, або у невеличкому фудтраку, якому взагалі байдуже, де зупинитися.

Відмінні риси пересувних кухонь:

  • довговічність – тому що зроблені з нержавіючої сталі;
  • зручність – тому що складаються з тих секцій, які необхідні;
  • функціональність – тому що можна купити такий набір, що закриє всі потреби стандартної кухні.

Конструктори розробили такі секції, з яких легко відтворити стаціонарний заклад громадського харчування. Вони дозволяють поділити простір за зонами.

  • Приготування страв.
  • Приймання їжі.
  • Зберігання продуктів.
  • Відпочинок персоналу. 

Розміри пересувних кухонь

На складі підприємства DSTO завжди є секції з розмірами, які найчастіше замовляють для устаткування кухні. Вони ідеально підходять для розташування робочої кухарської зони десь на виїзді. 

Але що насправді гарно, що виробник приймає замовлення на елементи пересувної кухні за індивідуальними параметрами.

  1. Фахівець з дизайну розробляє проект, в якому будуть залучені необхідні меблеві елементи.
  2. Конструкторський відділ отримує розміри фудтраку чи площі, де потрібно буде розташувати всі необхідні секції.
  3. Після узгодження проекту, пересувна кухня виробляється.
  4. Останній етап – приймання меблів замовником. 

Якщо пересувна кухня розроблялася для фудтраку, то останнім етапом буде оздоблення вагону. Тобто усі монтажні роботи аж до підведення води та інших комунікацій.

З чого складається пересувна кухня

Місце для приготування їжі в польових умовах повинно бути пристосоване до всіх задач шеф-кухаря. Саме з цією думкою розробляються всі секції DSTO.

  • Для теплової обробки. Варильна поверхня, для смаження. Є в асортименті секції для грилю, фритюру, випікання.
  • Для збереження продуктів у холоді. До списку входить морозильні камери, холодильні столи.
  • Для підготовки продуктів. Слайсери, термоси тощо.
  • Для приготування напоїв. Кавомашини, сокодавилка, льодогенератор.
  • Для підтримання порядку. Витяжки, ванни, шафки для зберігання посуду.
  • Для комфортної роботи кухарів. Гастроємності та інше приладдя.

Величезний вибір дає можливість купити пересувні кухні чітко під свої цілі. І це може бути як повноцінне місце для приготування будь-яких страв чи маленький фудтрак тільки для випікання млинців.

Новини партнерів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі